Leírás
Egyedi kép, fotó alapján, ételfestékkel nyomtatott ehető cukorlap A4-es méretben.
Egy lapra akár több figurát vagy fényképet is kérhetsz, melyet ollóval körbe vághatsz.
A fondantpapír előnye az ostyalappal szemben:
- Fondant lapra nyomtatva a képek minősége sokkal kimagaslóbb az ostyapapíréhoz képest.
- Nincs szükség hidegzselére, jégzselére
- Masszívabb tartás
- Akár egy egész torta is körbe fedhető nyomtatott motívumos fondantlappal.
A fondantpapír hátulján egy vékony fólia van, melyet felhelyezés során el kell távolítani!
Használat:
Cukorlap felhelyezése tortára:
Távolítsd el a fóliát a cukorlap hátuljáról!
Vajkrémes tortára egyszerűen csak simítsd fel a lapot!
Ha tejszínes tortára szeretnéd tenni, akkor egy vékony olvasztott fehércsoki réteget kenj a cukorlap hátuéjára, hogy a tejszín ne oldja meg a fondantot!
Vigyázz! A csoki ne legyen meleg!
Fondanttal burkolt tortára úgy tudod felhelyezni, ha előtte ételragaszró géllel vagy egy nedves ecsettel megkened a fondant felületét, hogy könnyebben oda tapadjon hozzá!
Beszúrók és figurák készítése:
Figurákat is körbevághatsz és beszúrókat is készíthetsz az cukorlapból.
Ehhez nyújts ki egy darabka fondantot vagy modellező masszát. Vágd körbe az alakzat alapján!
Kevés ételragasztó géllel ragaszd fel a cukorlap figurát a fondantra!
A fondantos részbe szúrj óvatosan egy pálcikát!
Majd hagyd száradni egy napot!
Az így kapott bezsúróval díszítheted a tortád.
Érdemes modellező masszát használni vagy a fondantba cmc port gyúrni, hogy jobban megkössön a fondant!
Jogdíjas képek nyomtatását nem vállaljuk, amennyiben a képek szerzői jogokat sértenek, a felelősséget nem vállaljuk!
Összetevők:
fondantpapír: módosított keményítő: E1422(acetilezett dikeményítő-adipát), E1412 (dikeményítő foszfát), Maltodextrin, cukor, nedvesítőszer: E422(glycerin) , víz, Dextróz, kókuszolaj, csomósodást gátló anyag: E460i (cellulóz gél), E466 (cellulóz gumi), E414 (gummi arabicum) ,emulgeátor: E471 (zsírsavak mono – és digliceridjei), E492 (sorbitantrisztearát),E475 (zsírsavak poliglicerin-észterei), E435 (poliszorbát 60) , csomósodást gátló szer: tricalcium phospat, aroma, savanyúságot szabályozó anyag: E330 (citromsav), tartósítószer: E202 (káliumszorbát),Ételfesték összetevők: fekete patron: víz, emulgeálószer: E1520, nedvesítő szer: E422, Színezék:E133, Savanyúságot szabályozó anyag: E330, sárga: víz, emulgeálószer: E1520, nedvesítőszer: E422, színezék: E102*, E122*, savanyúságot szabályozó anyag: E330, (*A gyerekek figyelmére és tevékenységére káros hatást gyakorolhat.) kék:víz, emulgeáló szer E1520, nedvesítőszer: E422, színezék: E133, savanyúságot szabályozó anyag: E330, magenta: víz, emulgeálószer E1520. nedvesítőszer: E422, színezék: E122*, savanyúságot szabályozó anyag: E330. (*A gyerekek figyelmére és tevékenységére káros hatást gyakorolhat.)
Tápanyag információ 100g termékben
Energia: 1531KJ / 360kcal,
Zsír: 0,1g, ebből telített zsírsavak : 0g,
szénhidrát 90g, ebből cukor: 18g,
fehérje:0,1g,
só: 0,2g.
A termék gluténmetnes, laktózmentes , vegán , azonban a kiszerelés során keresztszennyeződés előfordulhat.
A pontos összetételről, allergénekről és a tápanyaginformációról tájékozódj a termékcsomagoláson vagy érdeklődj elérhetőségeink egyikén!
A cukorlapot nagy gondossággal becsomagolva szállítjuk. Ennek ellenére csak a vásárló felelőségére küldjük
A nyári hónapokban különösen a csomagautómatákba rendelt cukorlapok nagy hőnek vannak kitéve. Kérünk Titeket, hogy gondoljatok erre, amikor szállítási módot választatok!
Egyedi nyomtatás esetén nincs lehetőség utánvétes fizetésre!






What others are saying
There are no contributions yet.