- Összes
- Blog
Összes
- Összes
- Blog
Blog
Dubai Csoki Őrület – Miért lesz tényleg finom? Számít az alapanyag minősége?
A dubai csokoládéval egyedülálló gasztronómiai élményt teremthetünk, amelyben a kelet ízei keverednek a modern csokoládéval. Azonban ahhoz, hogy ez az élmény valóban tökéletes legyen, nem ...
Tovább →
Blog
Fondán vagy fondant? Mi a különbség a fondán és a fondant közt?
Fondán vagy fondant? Mi a különbség a fondán és a fondant közt?
Tovább →
Blog
Hamupipőke Torta –
Előfordult már veled, hogy szép babakék vajkrémet szerettél volna készíteni és helyette valami zöldes árnyalatú rémséget kaptál? Velem már igen! A jó hír azonban az, ...
Tovább →
Blog
Tarte készítése perforált tarte gyűrű segítségével
A nagyon mutatós és rendkívül finom tarte sütemények könnyedén elkészíthetőek, ha betartjuk a sütéshez szükséges szabályokat. Ebben a bejegyzésben leírok néhány tippet, amire mindenképp érdemes ...
Tovább →
Blog
VAJKRÉM VIRÁG KÉSZÍTÉSE OROSZ TÍPUSÚ DÍSZÍTŐCSŐVEL
A fantasztikus orosz típusú díszítőcsövekkel kis gyakorlással mutatós vajkrém virágokat készíthetünk sütikre, muffinokra és tortákra. Egy kis fifikával egyszínű, tarka és közepében más színű virágok ...
Tovább →
Blog
A Dobostorta Titkai
Az eredeti Dobostorta sokunk nagy kedvence, azonban sokan nem tudják, hogy a legtöbb cukrászdában nem az eredeti recept szerint készült Dobostortát ízlelgetik. surprise Nos az ...
Tovább →
Blog
Húsvéti Muffin Dekor
A húsvéti muffinok dekorálásának csak a képzeletünk szabhat határt! A legegyszerűbb módja, ha díszes és figurákat rejtő szórócukrokkal hintjük meg, de készítehtünk rá fondantból vagy ...
Tovább →
Blog
Hamupipőke Torta –
Előfordult már veled, hogy szép babakék vajkrémet szerettél volna készíteni és helyette valami zöldes árnyalatú rémséget kaptál? Velem már igen! A jó hír azonban az, ...
Tovább →
Blog
Dínó Torta Díszítése
Már régóta szerettem volna a dínós témában tortát készíteni! Egész konkrét elképzeléseim voltak és alig vártam, hogy megvalósíthassam őket! heart Az ehető mohák alapból nagy ...
Tovább →








